Vargön Alloys AB är en av Europas största tillverkare av ferrokrom och har cirka 230 anställda. Företaget är vackert beläget vid Göta Älv i Vänersborgs kommun och är en del av Yildirim Group of Companies. Vår produkt, ferrokrom, är en legering som ger stålet hårdhet och motståndskraft mot korrosion.

Vår vision är att vara den mest föredragna leverantören av hållbart ferrokrom som skapar mervärde för tillverkare av rostfritt stål och specialstål. Våra kärnvärden är Samarbete, Engagemang, Stolthet, Öppenhet & Respekt.

Beskrivning

Vi söker sommarvikarier till skiftlagen i vår produktion. Arbetet som processoperatör innebär att man sköter ugnsenheterna med smältning och tappning.

Du kommer att arbeta tre-skift med arbetstiderna kl. 06-14, 14–22, 22–06 (jobbar 7 dagar, ledig 4 eller 5 dagar beroende på schema). Det innebär att du arbetar tre helger av fem. Idag har vi fem skiftlag som arbetar växelvis enligt ett löpande årsschema.

Under semesterperioden finns ingen möjlighet till beviljad ledighet då man ersätter ordinarie personal.

Rekrytering kommer ske löpande och möjlighet att påbörja vikariatet finns innan sommarperioden (juni, juli, augusti). Skriv i din ansökan om du har möjlighet att påbörja vikariatet innan juni.


Kvalifikationer

Du ska vara minst 18 år. Då arbetet även innefattar en del underhållsarbete är gymnasial utbildning inom området såsom teknisk eller verkstadsarbete meriterande. Du kommer även att utbildas internt.

Du ska kunna arbeta fritt under eget ansvar och med god initiativförmåga. Då du arbetar i grupp är egenskaper som god flexibilitet och social kompetens nödvändiga. Datavana krävs.

Det förekommer höga höjder, arbetet är fysiskt krävande och du behöver ha ett stort säkerhetstänk. För att klara arbetet bör du därför ha en god fysik och en god grundhälsa för skiftarbete.


Övrigt

Vargön Alloys AB har riktlinjer för en säker och drogfri arbetsmiljö. Som ett led i detta utför vi alkohol- och drogtester inför anställningen samt slumpmässigt under året.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Joakim Leijon, 0521-277466
  • Mustafa Yildirim, 0521-277308
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb